Image by Kimberly Farmer
ЦЕНТЪР КРИОБЕРИ

Образователен Център

Специализиран образователен център за деца и възрастни: обучение по езици, семинари по емоционална ителигентност и работа с деца със специални образователни потребности.

School Children
NEURO-ENGLISH

Онлайн курсове по Английски език за деца Fast ForWord

Уникална система за онлайн обучение по Английски език за деца и възрастни, базирана на невро-научни изследвания. Въведена в 55 държави, с над 15 хиляди студенти годишно

Autism Therapy
NEURO THERAPY

Диагностика и терапия

на когнитивни затруднения

Диагностика и работа с деца и възрастни  с дислексия, хиперактивност, нарушения в слуховата обработка, аутизъм, дефицит на вниманието и други.

shkolo-logo-RGB-vector.png
Image by Tim Mossholder
AMERICAN ENGLISH ONLINE

Иновативен онлайн курс

по Английски език

Fast ForWord

Fast ForWord за възрастни една от най-успешните, иновативни програми за онлайн обучение по Английски език, базирана на над 250 научни изследвания. Успешно подготвя за изпитите ТOEFL iBT, IELTS,   FCE и CAE

shutterstock_134992751.jpg

Семинари за

емоционална

интелигентност

Тези семинари ще ви научат да разпознавате емоциите си, да контролирате невербалната комуникация, да намалите стреса, да се почуствате по-уверени, по-щастливи, по-значими както в собствените си очи, така и в обществото.

Soundsorry.jpg
ПРОДУКТИ

Soundsorry and Forbrain - уреди за подобряване на двигателните и когнитивните способности

Уникални, високо-технологични продукти, подпомагащи двигателните и когнитивните способности на деца и възрастни, чрез използване на звук и движение.