miro picture.jpg

Мирослав Начев

Коуч, ментор и фасилитатор

Сертифициран коуч към международната коуч федерация (ICF), ментор и фасилитатор по личностно развитие, професионално развитие, емоционална интелигентност и взаимоотношения между половете. Работи с групи и индивидуални клиенти за постигането на лични и професионални цели. Като основен подход в груповите занимания прилага методологията “Учене чрез преживяване”.

tonu.jpg

Антоанета Паликарска

Преподавател по емоционална интелигентност

Психолог консултант, преподавател по емоционална интелигентност и асоцииран сътрудник към Международната асоциация по хранителни нарушения (IAEDP). Професионалната й насоченост е към здравната психология, психосоматика, ефективно справяне със стрес, обучения в областта на емоционална интелигентност, психичното здраве и личностен успех.

maria.jpg

Мария Димитрова

Преподавател по емоционална интелигентност

Сертифицирана като преподавател по емоционална интелигентност от Български Институт за Социална и Емоционална Интелигентност.  Дългогодишен опит като учител по английски език. Автор на статии за емоционалната интелигентност и здравословен начин на живот, грижа за тялото, ума и душата и здравите отношения с околните.

juli.jpg

Джулия Камбуридис

Психолог 

Магистър клиничен психолог. Сертифициран психодрама консултант. В процес на обучение за  директор психодрама за деца. Има петгодишен опит в работата с деца в норма и със специални образователни потребности. Опит във воденето на групи по метода на психодрамата. Участвала в програма за превенция на хранителните разстройства сред юноши в училище. Преминала обучение за работа по метода Монтесори. 

119777387_3848971345119714_2960527827203

Габриела Георгиева

Учител

Учител по английски език с разнообразен опит в работата с деца в България и чужбина.  Професионален опит с деца с поведенчески трудности като част организации „Анимус“ и „Каритас“. Желанието й да допринесе за качественото развитие на всяко дете я насочва към бакалавър „Психология на английски език“, който ѝ предстои да завърши тази година.